Vent venligst ...


Loading...

Installation i VirtueMart

Betalingsmodul til VirtueMart

ePay har lavet et gratis betalingsmodul til VirtueMart, som bygger på VirtueMart 2-systemet. Med ePays modul er det nemt og sikkert at modtage betalinger i din webshop, og dermed kan du koncentrere dig om at servicere dine kunder.


VirtueMart er en gratis open source-løsning til e-commerce, som bruges sammen med content management systemet Joomla. Det er let at installere ePay-modulet i din VirtueMart-webshop.


Hent modulet, og følg guidens 4 trin – så kan du tage imod betalingskort!

Hent modulet til VirtueMart 2
Hent modulet til VirtueMart 3

Bemærk

Hvis du bruger Virtuemarts One Page Checkout, virker ePays modul desværre ikke.

Fra Virtuemart version 2.x kan der opstå problemer med betalingen, hvis du kun har defineret én betalingsmetode. Kontakt vores supportere for mere information.

1. Lav en ePay-konto

Inden du kan installere ePays betalingsmodul til VirtueMart, skal du have en test-konto ved ePay. Dette er ganske gratis og tager kun få minutter. Efter oprettelsen får du et test-forretningsnummer, som skal bruges til at gennemføre tests af modulet.


Få en gratis testkonto

Husk at angive, at du ønsker en testkonto på trin to under ”Evt. kommentar”. Se bort fra priser mv. i guiden.


Når du er klar til at modtage rigtige betalinger, opdaterer ePay din test-konto til en produktionskonto. Så slipper du for at oprette en ny konto.

2. Installer ePays betalingsmodul i VirtueMart

OBS! Inden du går i gang med installationen, skal du huske at tage backup af dit website!

Hent modulet til VirtueMart 2
Hent modulet til VirtueMart 3

Log ind i din administration på http://dinurl/administrator. Gå til menuen Extensions -> Extension Manager -> Install.

Find filen, du lige har hentet, ved hjælp af ”Upload Package File”, og klik på ’Upload & Install’ (se billede 1).

Nu er ePay-modulet installeret og klar til aktivering.

Gå til Manage (stadig i Extension Manager), og find VMPAYMENT_EPAY. Benyt eventuelt filter-funktionen.

Klik på den røde ring ud for modulet, så den bliver grøn som på billede 2. Modulet er nu aktiveret.

3. Aktiver ePays betalingsmodul i VirtueMart

Du skal nu blot angive dit forretningsnummer (merchant number), inden du kan gennemføre en test-betaling.

Gå til Components -> VirtueMart -> Payment Methods. Klik på ’New’ øverst til højre, og udfyld oplysningerne som vist på billede 3 nedenunder. Klik herefter på ’Save’ i højre hjørne.

Tryk på ’Configuration’ til højre (se billede 3). Angiv det forretningsnummer (merchant number), du har modtaget fra ePay, i feltet ”Merchant number” (se billede 4). Det er enten et test- eller produktionsforretningsnummer.

Vær opmærksom på, at der skal konfigureres en forsendelsesmetode (shipment method), inden man kan gennemføre et test-køb.

4. Test betalingsmodulet

Du skal også sørge for, at det domæne, som du tester fra, er opsat inde på din konto ved ePay under Indstillinger -> Betalingssystemet. Hvis domænet ikke er opsat, kan ePay ikke åbne betalingsvinduet og præsentere det for dine kunder.

Gennemfør nu et køb, som din kunde ville gøre det. På checkout-siden vælger du ePay, og du trykker videre til næste side, hvor du trykker på ’Confirm’.

Nedenfor på billede 5 kan du se et eksempel på ePays betalingsvindue. Du kan tilføje eget logo og virksomhedsoplysninger i toppen af vinduet. Dette gøres fra ePay-administrationen under Indstillinger -> Betalingsvinduet.

Kunden kan betale med de betalingsmetoder, som du har koblet på din ePay-konto. Når betalingen er gennemført, og betalingsvinduet lukket, bliver kunden sendt til en bekræftelsesside.